Skip content

Website ontwikkelen

Website ontwikkelen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het maken van websites, kijk dan niet verder. Ik ben gepassioneerd over wat ik doe en stel altijd de behoeften van mijn klanten voorop. Samen werken wij aan een op maat website die niet alleen mooi is, maar ook SEO-geoptimaliseerd en responsive is. Dit betekent dat je website goed zal scoren in de zoekresultaten van zoekmachines en goed zal werken op alle soorten apparaten.

Bureau met een laptop en een extra scherm

Werkwijze

Wanneer je besluit om een website te laten maken, zullen we eerst een intake gesprek hebben om je wensen en doelen te bespreken. Vervolgens zal ik een ontwerp maken dat aansluit bij je huisstijl en doelgroep. Daarna is het tijd om de content te leveren, zoals teksten en afbeeldingen. Zodra alle benodigde materialen zijn geleverd, kan ik aan de slag met het realiseren van de website. Dit betekent dat ik de website bouw en test om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Als alles naar tevredenheid is, gaat de website live zodat het publiek de website kan bezoeken.

Wat lever jij

Om een succesvolle website te creëren, hebben we de volgende content nodig:

  • Foto's en videos: Deze zijn belangrijk om de website visueel aantrekkelijk te maken en om bezoekers te helpen bij het begrijpen van wat je aanbiedt.
  • Teksten: De teksten op uw website zijn belangrijk voor het informeren van bezoekers en voor het scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Zorg ervoor dat je duidelijke en aansprekende teksten levert die aansluiten bij jouw doelgroep.

Let op: de productie van de website kan pas beginnen als ik de content van je heb ontvangen.